top of page

Black Girls In Art S Group

Public·78 members

Yeni bir platformada qeydiyyatdan keçməzdən əvvəl istifadəçi məlumatlarının toplanması ilə bağlı qaydaları başa düşmək istəyirəm. Şəxsi məlumatların hansı məqsədlə tələb edilməsi, onların kimlərlə paylaşılmasının mümkün olması və istifadəçinin məlumatlarını sonradan dəyişdirmək və ya silmək imkanının olub-olmaması mənim üçün vacib məsələlərdir. Məxfilik siyasətini oxuyarkən hansı bəndlərə xüsusi diqqət yetirmək və qeyri-müəyyən şərtləri necə müəyyənləşdirmək olar?

15 Views
twhcuk8026
5 days ago

Mənim üçün platformanın necə göründüyündən çox, onun necə istifadə edildiyi önəmlidir. İlk baxışda çox gözəl görünən səhifələrə də rast gəlmişəm, amma bir neçə dəqiqə sonra başa düşmüşəm ki, rahat deyil. Ona görə indi yeni variantlara baxanda birbaşa funksional tərəfə keçirəm. Azərbaycan istifadəçiləri üçün rəqəmsal platformaları araşdıran zaman səhifəsinə də nəzər salmaq olar. Burada əsas bölmələrin necə yerləşdirildiyini, mobil ekranda naviqasiyanın nə qədər rahat olduğunu yoxlamaq mümkündür. Məncə, istifadəçinin səhifədə itib-batmaması əsas məsələdir. Hər şey çox mürəkkəb olanda platformanın potensialı nə qədər böyük olsa da, bunun əhəmiyyəti azalır. Sadə interfeys mənim üçün həmişə bir addım öndədir. Hətta dostlar arasında bu mövzuda zarafat edirik ki, “sayta daxil olub istifadə etməzdən əvvəl kurs keçmək lazım gəlirsə, deməli problem var”. :) Azərbaycan dilində məlumatların təqdim edilməsi də əlavə rahatlıqdır. Əlbəttə, başqa istifadəçi tamamilə fərqli meyarlara üstünlük verə bilər. Mən sadəcə öz seçim yanaşmamı bölüşürəm. Yeni rəqəmsal seçim axtaranlar bu variantı da yoxlayıb sonra özləri qərar verə bilərlər.

bottom of page